De wereld op zijn kop! - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van tinkerbelle - WaarBenJij.nu De wereld op zijn kop! - Reisverslag uit Batavia, Indonesië van tinkerbelle - WaarBenJij.nu

De wereld op zijn kop!

Door: marieke

Blijf op de hoogte en volg

03 Februari 2006 | Indonesië, Batavia

Ja daar ben ik alweer......!!!
Zo zit ik hier en dan ben ik weer daar.

Vanochtend vroeg vertrokken uit Darwin richting Bali. Het vliegtuig zit vol met mannen van rond de vijftig en dan heb ik altijd al mijn vermoedens... wat gaan die mannen daar alleen doen???? Yakkie eigenlijk weet ik het stiekem al. Maar ik blijf altijd hoop houden dat ze net als ik lekker gaan rondreizen. NO!!! Niet dus het wordt me al duidelijk zodra ik uit de airport kom... jonge meisjes met... jawel de grijze vuile viezerikken (sorry als iemand zich aangesproken voelt). Maar afijn... ik ben hier voor mezelf en niet om op hun te letten.

Fuck wat valt dat tegen zeg... Niet dat het me niet bevalt hier maar het is wel weer wennen. Van het relaxte aussie leven naar het hectische leven van Azie. Je komt aan en je hebt natuurlijk gelijk een 'vriend' die wel een goedkoop hotel weet. Ja ja.
De taxi rijden niet met meter word mij even verteld dus nu weet ik zeker dat ik wordt genaaid waar ik bij sta. Maar ach ik kom uit Australie en in vergelijking met daar is alles zo spot goedkoop hier dus die paar dollar maakt dan ook niet meer uit.
Hotel gevonden ( fijne muffe kamer) maar voorderest super leuk. Zwembadje en alles erop en eraan. Dan de straat maar op om dingen te gaan ontdekken. Ik was nog geen 5 meter van mijn hotel of ik had al tien lagen nagellak op mijn vingers en tenen zitten en natuurlijk een shirt in een plastic tasje. Damn ik ben het volgens mij verleerd.... nee zeggen!!! Na een uur over straat te hebben gewandeld heb ik een schorre stem en een stijve nek van het nee zeggen en nee knikken. Maar ik ben weer terug in het afdingen.....
Genieten doe ik zeker. Lekker eten en hele lieve mensen. Het weer valt nog een beetje tegen. Ach ja wat wil je met het regenseizoen. Beetje regen af en toe maar wel lekker 28 gr. De stranden zijn prachtig en de golven goed... dus niets te klagen.
Wendy komt zondag aan dus dan kan het feest echt beginnen.
Heb ook al een indonesisch telefoon nummer:
+6285237669691 sms-en bellen mag altijd!

Veel liefs en tot snel.
Dikke kussen Marieke

Ps: zo'n sleepliftje komt hard aan he juf Idanne!!! Succes

Wendy nog twee nachtjes en dan ben je hier... heb de Bintang al koud in de koelkast staan!

Sig en Es bedankt voor de foto's echt super leuk.

La Pikaar hoe rijd de nieuwe fiets?

He Beppie hoe is het in Stellendam?? Al zwanger? hihi

Jose en Marv echt super gefeliciteerd.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

• 03 Februari 2006 - 08:52

Rossi:

Test... Heb net een heel bericht geschreven en werkt het niet dus vandaar deze test!!!!

XXX

• 03 Februari 2006 - 08:57

Rossi:

Hi, nou die werkt dus wel... Heerlijk weer ergens anders heen ik ben helemaal jaloers maar als ik aan vorig jaar rond deze tijd denk toch ook een beetje er bij... Het is heerlijk daar en vergeet vooral de sunset op jimbaran niet... amazing!!!! Heb net een sms gestuurd naar je nieuwe nr ben benieuwd of het werkt. Geniet er van!! Doe Wendy de groetjes en tot snel XXXXXX
    Oh ja de fiets nog niet uitgeprobeerd verder want er ligt te veel zout op de weg; het is hier nl wel koud :( en van zout rot ie zo weg en dat zou zonde zijn toch??? XXXXXXXXXX

• 03 Februari 2006 - 09:25

Wendy:

hee wijfie, nou ben tassie aan het pakken, maar geloof dat ie beter leeg mee kan.... enneh, die golven.....ik ga wel voor een paar lesjes golfsurfen!! Hou niet zo van muffe kamers hoor;-) Tot zondag!

• 06 Februari 2006 - 10:59

Marieke:

Hallo ik heb een ander indo nummer!!! Sorry....
    Het is +6281337056351
    Wendy is hier aangekomen en het feest gaat beginnen.

Groetjes marieke

• 08 Februari 2006 - 19:02

Beppie:

Hi.. gaat t weer een beetje ?? Lekker aan t racen ??? haha..doet me aan Griekenland denken..Nog steeds niet zwanger...en wij maar oefenen !!! Ik ga nog wel ff door daarmee..dat gaat wel goed !! Ik hou je op de hoogte !!! Have fun !