Voorpret... - Reisverslag uit Brisbane, Australië van tinkerbelle - WaarBenJij.nu Voorpret... - Reisverslag uit Brisbane, Australië van tinkerbelle - WaarBenJij.nu

Voorpret...

Door: marieke

Blijf op de hoogte en volg

25 November 2005 | Australië, Brisbane

Hey lieve allemaal,

Storm, hagel en harde wind...
Heb ik dat goed begrepen?? Gna gna

Ben weer even een paar terug gweest in Sydney na mijn avontuur in Wollongong.
Ben naar een optreden van een reggae band uit New Zealand geweest. Roken mag niet binnen in de kroeg maar blowen word dan toch maar toegestaan.... :-)

Ben een paar dagen later naar Brisbane gevlogen om daar een andere vriend (Simon) op te zoeken die ik vorig jaar heb ontmoet in Thailand. Doe ik goed he??
Zo ben je hier en dan ben je weer daar.
Simon woont net buiten Brisbane. Het lijkt af en toe net of ik in een vogel kooi zit... De mooiste parkieten en papegaaien komen hier voorbij gevlogen. Helaas horen daar ook grote spinnen bij :-(

Ik ben bezig met een baan op een boerderij in de outback... Het ligt ongeveer 150 km ten zuiden van Darwin. Heb de beste man (boer) gebeld en gevraagd of hij werk had.
Hij zocht eigenlijk een kok en vroeg of ik steak klaar kon maken... Heb maar ja gezegd anders vind ik hier nooit een baan!! Dit wordt natuurlijk lachen gieren brullen. Hij had nog meer vragen zoals; hoe oud ik was, wat ik dronk... bier was het juiste antwoord, vrijgezel of niet??? En of ik nog rare piercings in mijn lijf had zoals grote ringen door je ogen of wangen?? Zei dat ik een kleine piercing in mijn lip had aan de binnenkant.... Het enige wat hij vroeg was; of ik er wel steak mee kon eten... Rare mensen die aussies!!
Vertelde hem dat ik ook mijn rijbewijs had voor de motor en paard kan rijden
You are the chick i'm looking for brulde hij door de hoorn van de telefoon. ;-)
Volgens mij denkt hij dat ik zijn nieuwe vrouw ga worden... NO WAY!!!
Ik ga het volgens hem allemaal mee maken...Buffelo's drijven met de helikopter, krokodillen worstelen en stofhappen tijdens het motor en paardrijden.
De voorpret is dus erg groot

Vlieg aanstaande dinsdag naar Darwin om daar vrijdag opgehaald te worden door mijn aanstaande man ;-)
In de tussen tijd heb ik nog meer bekenden op te zoeken in Darwin... Kunnen jullie je nog herinneren dat ik samen met Wendy 25 army mannen(rugby team) uit Australie heb ontmoet vorig jaar in Maleisie?? Nou die wonen in Darwin!! (Zie verhaal pirates)
Ik hou jullie op de hoogte van alles en iedereen....

De groeten daar en tot mails.

Dikke kussen Marieke

Ps: helaas heb ik nog geen foto's

Niek ik ben denk ik dus niet met kerst en oud en nieuw in de buurt.... Leuk boek trouwens dank je.

• 25 November 2005 - 03:17

Niekolaas:

Haha wat een goed nieuws, wil western work in the outback, GO COWGIRL.
    Hier de sleur van alle dag maar het aftellen is begonnen en het is bijna weekend, alhoewel ik vandaag verassende resultaten binnen heb die voor een extra stimulans zorgen.

Kom op met die foto's!!

plezier,

liefs Niek

• 25 November 2005 - 07:02

Sigurd:

Vanacht heeft het inderdaad erg hard gewaait, Hoe weet jij dat zo snel dan ?, You gone fuck Crocodile Dundee, Maak me gek! Of hoe jij het noemt: Buffalo rijden Hi Hi Veel plezier en spreek je later

• 25 November 2005 - 07:53

Janco:

Kutweer hier, dat is zeker.Hoorde van Rik dat hij waarschijnlijk z'n ticket naar Aussie gaat verkopen en de reis toch niet doet....weet je nog iemand?? Verder alles oke hier..en we volgen je op de voet.

• 25 November 2005 - 08:00

Wendy:

Blij dat Liam goed voor je gaat zorgen in Darwin, Is ons harde werk en inzet in Lankawi toch niet voor niks geweest

• 25 November 2005 - 08:45

Idanne:

Dit wordt m..zoek voor mij ook zón crocodil dundee(schrijf ik dat goed).Wanneer ga je daar beginnen?
    Dikke zoen idan

• 25 November 2005 - 09:16

Rossi:

Heeeeeeee, dit zijn de echte verhalen... heeeerlijk!!!!!! Echt genieten!!!!! Als er voor mij nog een leuke cowboy rondloopt gelijk bellen... Waanzinnig wat ben ik jaloers!! Onbeschrijflijk!!!! Ga zo maar f een reisje boeken voor al die saaie dagen dan kan ik dit allemaal net wat beter verwerken dan tijdens deze najaarsstormen.... Jeetje marietje geniet er van en hou ons op de hoogte want hier wil ik echt niks van missen en als het echt niet anders kan, koop ik die ticket van rick toch gewoon..... Hele dikke pakkerd en mis you heaps!!! Love you XXXX

• 25 November 2005 - 10:31

Ika:

hoe groot zijn de spinnen

• 25 November 2005 - 15:20

Erik:

wacht nog ff met trouwen, ik hou wel van een party, hihii. have funnn

• 25 November 2005 - 16:31

Leo (stulp):

als je nog een receptje wil hebben voor een sappige steak mail dan maar ff
    en doe voor marian een krokodillelerentassie
    have fun

• 25 November 2005 - 16:50

MIra:

He wijffie dus je bent weer in het land van de aussie wat gaat alles snel zeg Dus je bent al weer een seizoen in Zeeland geweest om te werken niet te geloven bye the way waarom zoek je onze vriend niet op Brain (als ik hem moest geloven had ie een penthuose ergens aan t water hihihihihi)met de mooie blauwe ogen ????? zou hij leuk vindne maar als ik je goed begreep heb je het enorm naar je zin hoelang blijf je weg? of blijf je er wonen? Ik weet dat je je hart n soort had verpand aan aussie land In ieder geval ik ben nog steeds in Costa Rica in een heel klein plaatsje waar heel vee gebeurt en ook weer niet tot nu toe wil ik dit seizoen hier nog blijven dat duurt tot eind april en in princcipe terug naar nederland Maar toch ook wel weer om hard werken snel geld vedienen en weer reizen want dat zit toch in ons bloed nou lieve veel liefs als je tijd hebt schrijf ff klein persoonlijk briefje hoe het met je gaat dikke kussen mIra xxxxxxxxxxxxxx

• 25 November 2005 - 17:51

Arianne:

jo, inderdaad klote weer..of positief;sinterklaasweer.... trouwens hoe erg moet ik op mn taal gebruik letten voordat ik ranzge taal uitsla? (ik wil je natuurlijk niet teleurstellen met mn verhaaltjes)geen om'a ofzo?

• 25 November 2005 - 19:42

Geoffrey:

hoi marieke, je maakt het weer allemaal mee hoor. ben wel een beetje jaloers maar ja had ik maar moeten gaan sparen zoals jij heb gedaan. klinkt erg leuk wat je gaat doen onder darwin. volgens mij ga je het weer helemaal maken daar down under.
    wens je veel plezier en geniet. hier alles zijn gangetje. nog bedankt voor je mailtjes, vind ze erg leuk. groetjes !!!!!!!

• 26 November 2005 - 00:09

Kirsten:

Wow, wat een avonturen daar,... nou hier ook hoor. Veel mensen (waaronder ook mn pa) zitten in de file ivm de heftige sneeuw door heel Nederland, behalve hier natuurlijk. T altijd zonnige zeeland, nog geen sneeuwvlokje gezien. T leger gaat dekens uit delen voor de mensen in de file, want die zitten er waarschijnlijk nog wel een paar uurtjes en dan word het toch koud als de benzine op is. Effe over die boer he? Als tie er rijk is en vooral ook erg ou (bijna tijd voor overlijden) moet je dat nummer maar ff door mailen. hihi. He, heel veel plezier daar. Meet you in Suriname! (ketting nog om?)Dikke kus kiki

• 26 November 2005 - 16:59

Maurice:

je gaat niet trouwen hoor volgens mij mocht ik je een aanzoek doen in het voorjaar... blijf nog maar even daar hier is het al compleet winter en volgens mij mis je niet veel in nederland. veel plezier verder en gedraag je...xxx

• 27 November 2005 - 12:01

Rian:

Hey girly!! You're doing great with the farmer!! You go girl!! Heel veel plezier daar en ik hou het vanuit het gure Zeeland allemaal in de gaten...Tot snel! Liefs and hug!
    Rian.