foto's bij Bali
Door: marieke
07 Februari 2006 | Indonesië, Batavia
Mijn bericht komt later, sorry ben beetje ziek.
Marieke
07 Februari 2006 - 12:16
Wendy:
Nou....ons geduld is opgeraakt, de rest van de foto's komen nog wel een keertje. -
08 Februari 2006 - 10:17
Jerry En De Meiden:
Haai Muts, leuk dat je een kaartje hebt gestuurd. we zullen je vanaf dit moment blijven volgen en contact houden via de pc. Gave foto's marieke dikke kus van mij... Jer -
09 Februari 2006 - 11:48
Ari:
anders ga je ff naar Bali joh -
09 Februari 2006 - 23:13
Kiki:
hi girl,... vragen of je het naar je zin hebt is overbodig, zo te zien kan t niet beter! En t blijft er toch in zitten he,.. spirit of the barwuuf, koelkasten bijvullen. Ik mis nog 1 ding en das een foto van een goddelijke surfer. Doe mij een plezier en knal der 1 bij! :) Zo te zien, aan al die boards lopen er daar in overvloed rond..?! Meet and greet doen we zeker, zorg ff dat je der bent als we landen. Dikke kuz kiki -
10 Februari 2006 - 18:15
David:
Jaja mischien dat ik er toch wel aan kan wennen aan m´n jurkje ;) Ik heb hem nog steeds en mischien in een gekke bui trek ik hem weer aan. We gaan nog wel een keer stappen in de Stulp met het jurkje... Heel veel plezier nog en de groetjes aan Wendy. -
13 Februari 2006 - 08:44
Rossi:
He daar, dat ziet er allemaal weer niet slecht uit he!!! Jullie doen het goed daar zo te zien....
Groetjes en geniet er van!
Meer foto's graag heerlijk om te kijken vooral die mooie mannen :) XXX -
13 Februari 2006 - 20:31
Jacqueline (van Helsdingen):
Hallo Marieke zit even je site te bekijken,mooie foto's!van harte gefeliciteerd met je verjaardag!maak er wat moois van en veel plezier!
groetjes jacqueline -
14 Februari 2006 - 00:10
Niekolaas:
Hey Marieke,
Zon zee en strand, hier sneeuw regen en afzien. Maar het is het waard, nu BIER.
greets Niek -
14 Februari 2006 - 13:31
Ortho Chickies!:
HAPPY BIRTHDAY TOE JOE! hartelijk gefeliciteerd lieve meid, hopenlijk ben je niet ziek meer en kan je een leuk feestje geven vanavond! dikke kussen van de meiden. SMAK! -
14 Februari 2006 - 22:27
Marloes:
hey Marieke
alles goed daarzo!!
ik hoop dat je dit nog leest....
Maar ik wou eve roy zijn indo nummer door geven
van uit hiero is dat 006281806114879
je zult zelf wel weten welke nummers je van uit daar niet hoeft te draaien
heeeeeeeeel veeeel plezier nog
grxxtjes van marloes