Ramp toerist - Reisverslag uit Phuket, Thailand van tinkerbelle - WaarBenJij.nu Ramp toerist - Reisverslag uit Phuket, Thailand van tinkerbelle - WaarBenJij.nu

Ramp toerist

Door: marieke

Blijf op de hoogte en volg

05 Mei 2005 | Thailand, Phuket

Vanuit Langkawi zijn we vertrokken richting Thailand. Om te detoxen en.....

Ik wil graag de laatste 2 weken zon, zee, strand en dieet......... dus een ienie mienie eilandje uitgekozen en gaan maar weer. Koh Lipe .......... we komen er aan.

Wat een drama, na een week vreselijk veel lachen, veel mensen om ons heen en veel feesten naar ................ niks. Ik overdrijf niet eens. Er was niks............
Hier werden we heel ongelukkig en nerveus van, dus heel snel maar weer wegwezen van dit waarschijnlijk prachtige eilandje, maar ff niet voor ons.

Waar zouden er dan wel gezellige mensen zijn in het laagseizoen. Phuket!!! Phuket.............hoerenstad, Tsunami stad en vieze mannen stad, wat wil je nog meer Wij voegen ons dus maar bij de andere ramptoeristen en hopen dat het hier wat gezelliger is.
De eerste dag op het strand horen we het geknauw van een stel Groningers die het wel warm vinden hoor!! oh oh, daar zijn we nog niet aan toe, dus heel gauw verkassen naar het strand waar de Kras/Ster vakantiegangers zich niet bevinden.

Van de Tsunami is niet heel veel meer te zien. Wel hangen er veel foto's in restaurants en wordt er veel 'herbouwd' of gebouwd. Ze hebben het echt heel snel en heel goed weer klaargemaakt voor de toeristen. Voor de mensen zelf is het allemaal wat minder, maar daar kom je pas achter als je met mensen aan het praten bent. Er zijn nog veel mensen die in kampen wonen, huis verloren, restaurant verloren, hotel verloren, en geen geld natuurlijk om het weer op te bouwen.

We vermaken ons hierzelf wel weer kostelijk. Wat een stad zeg.
Hoeren, niet normaal en zo zielig, meisjes (of jongens) van een jaar of 18 met van die vieze, dikke, stinkende ouwe mannen. (sorry als iemand zich aangesproken voelt, maar dit is ff hoe ik het zie). Voor 10 euro per nacht bieden ze zich aan, laten ze zich vollopen en kunnen ze er nog bij lachen ook nog. We proberen er af en toe een foto van te maken, maar zijn bang dat we nog een keer een hengst krijgen.
De lady boys die ofwel niet van vrouwen zijn te onderscheiden of wel zo afschuwelijk lelijk zijn dat we ons iedere keer weer verbazen. Ongelofelijk, maar het is geweldig om allemaal te bekijken.

Uiteraard hebben we ook nog heerlijk koninginnedag gevierd, want ja Phuket heeft natuurlijk een Holland bar. Oranje shirtjes, Hazes, Fransje Bouwer, Stamppot buffet, poffertjes, sesamstraat, de Telegraaaf en Heineken bier!

We hebben gisteren 3 duiken gemaakt en een 3meter grote leopard haai gezien!!!! Wow, groot joh! Toch wel ff schrikken als je dat ziet. Verder heeeeel veel vissen, niet normaal. Jammer dat er ook heeel veel duikers waren, dus beetje druk, maar goed het blijft geweldig dat duiken.

Mijn reis zit er helaas bijna op maar mijn volgende reis komt nu ook alweer
dichterbij.... ha ha
Na de zomer vertrek ik weer richting warme oorden om daar eens werk te gaan
vinden... leven van de lucht lukt mij niet meer zo goed!
Hoop jullie snel in nederland of waar dan ook op deze planeet
ergens tegen te komen....
Ik werk nog steeds heel de zomer in De Stulp en dat doe ik nu ook
full time!! Dus als jullie zin in een biertje hebben kom gezellig iets drinken
bij mij....

Heel veel liefs Marieke

see you soon in Holland

• 31 Oktober 2005 - 12:38

José:

Hey bad ass!
    Enjoy yourself in Australie en waar dan ook, als je maar af en toe wat van je laat horen. kus josé.